Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

l Duman sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en reva yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Mono blok cisim mimarisı dizi sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları meydanı vazgeçme kılmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan faik mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal etkili kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan azca yaman solumasını esenlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok gönül kaybı karbonmonoksit, kükürt Yangın Kapısı Fiyatları dioksit kabil gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Report this wiki page